Поп-фолк изпълнителят Емрах за пореден път публикува в социалните мрежи видео, на което той или негов приятел шофира с бясна скорост. Тик-Ток профилът на изпълнителя е пълен с такъв вид видеа, но полицията изглежда стои безучастна, пише trafficnews.bg.

На новия видеоклип, който наследникът на Тони Стораро е качил в платформата, се вижда как опасните ситуации се разиграват на околовръстен път, а  през цялото време до автомобилите на младежите се движи друго скъпо возило, което Емрах и компанията му се опитват да изпреварят, като на фона на картината се чува гласът на изпълнителя.

Емрах отправят закани на движещия се до тях автомобил, а след като го изпреварват с бясна скорост започва да отправя неприлични реплики.

По всичко си личи, че младият изпълнител не само обича високите скорости, но и обича да се хвали с тях. Явно му доставя удоволствие всички да станат свидетели на опасното шофиране или е възприел себе си като пилот на рали писта.

Това не е първата такава изцепка на Емрах, а дори можем да кажем, че е поредните такива видеа, качени в социалните мрежи на изпълнителя.  За разнообразие, последният път певецът се похвали не с висока скорост, а с марихуана.

И след всичко това се питаме докога? Докога някой, без значение от това колко е известен или чий наследник е може да се хвали публично с грубо показване на закона. И трябва ли да има жертва, за да предизвика обществено внимание и реакция от страна на полицията. И защо изобщо такъв тип поведение би събирало лайкове?

И можем да се надяваме, че няма да получим отговори на тези въпроси, когато вече е твърде късно.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук