Меган Маркъл може "най-накрая да диша" след решението си да се откаже от "смазващия душата"  живот на кралска особа. Това разкри неин приятел. 


Миналата седмица Съсексови обявиха, че искат да се откажат от титлите си и да напуснат кралското семейство, за да станат "финансово независими" и да споделят времето си между САЩ и Канада.  

Според информацията, приятел твърди, че херцогинята намирала товара да се кралска особа твърде тежък, за да може да продължи напред. 

Източникът е споделил пред в. "Сън": "Тя е казала на най-близките си приятели, че душата ѝ е смачкана, че решението да напуснат е било въпрос на живот или смърт, имайки предвид смъртта на нейната душа". 

"Тя също е усещала, че не може да се отдаде максимално на Арчи като майка, ако не продължи да бъде самата себе си. Тя е чувствала, че тя не може да бъде такава, ако остане в рамките на кралското семейство.

По думите ѝ, тя е искала да опази Арчи от стреса и притесненията. Според нея, средата там е токсична за него, защото е имало твърде много напрежение и натрупано неудовлетворение". 

Превод и редакция: БЛИЦ