Звездите от "Приятели" Дженифър Анистън и Дейвид Шуимър отдадоха почит на Матю Пери.

Актрисата, която изигра Рейчъл Грийн в хитовия сериал, написа в публикация в Instagram.

„О, човече, това ме порази дълбоко... Усещането да се ​​сбогувам с нашия Мати беше като заливане от безумна вълна от емоции, каквито никога преди не съм изпитвала. Всички преживяват загуба в някакъв момент - загуба на живот или загуба на любов. 

Подобна скръб ти позволява да усетиш моментите на радост и благодарност за това, че си обичал някого толкова силно. А ние обичахме Матю дълбоко. Той беше част от нашето ДНК. Винаги сме били шестима. Това беше избраното от нас семейство, което завинаги промени същността ни и нашия път. 

Що се отнася до Мати, той знаеше, че обича да кара хората да се смеят. Както каза самият той, ако не чуваше смеха им, смяташе, че ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И той успя да направи точно това. Той накара всички ни да се смеем. И то силно", написа Анистън в профила си в Instagram.
 
Тя допълва, че през изминалите седмици в чела и препрочитала непрекъснато съобщенията, които си е разменяла с Матю Пери. И публикува едно от тях:

"Мати, обичам те толкова много и знам, че вече си напълно спокоен и без всякаква болка. Говоря с теб всеки ден, понякога почти мога да те чуя да казваш „Можеш ли да бъдеш по-луда?“ Почивай в мир, мило братче! Винаги си оправял деня ми", завършва Анистън.

 

Дейвид Шуимър написа в Instagram: "Благодаря ти за десетте невероятни години смях и творчество! Никога няма да забравя безупречния ти тайминг на доставка на комикси. Ти можеш да вземеш всяка първа линия от диалога и да го огънете според волята си, което води до нещо толкова оригинално и неочаквано смешно, че все още учудва.

Ти имаше сърце. С което ти беше щедър и сподели с нас, за да можем да създадем семейство от шестима непознати.

Тази снимка е от един от любимите ми моменти с теб. Сега това ме кара да се усмихвам и да скърбя едновременно. Представям си те там горе, някъде, в същия бял костюм, с ръце в джобовете, оглеждайки се. „Може ли да ИМА още облаци?“.

 

По-рано в сряда почит към Матю Пери отдадоха звездите Кортни Кокс и Мат Лебланк.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук