Не всички майки над 40 години се чувстват комфортно, когато носят мини пола или горнище - но това никога не е било проблем за британката Клеър Барът.

Зашеметяващата блондинка, на 41 години, не се притеснява да показва стегнатото си тяло, оформено във фитнеса, на армията си от фенове в TikTok.Клеър е майка на 21-годишния Том, 16-годишния Бейли, 15-годишната Амелия и 15-месечния Картър, както и на доведените си дъщери Ели, на 16 години, и 14-годишната Шарлот, но е изключително популярна в интернет със своите секси видеоклипове.
 
@claireabellaofficial

Filter goals ️ ##readyfortheday ##over40 ##over40club ##fortyplusclub ##overfortyclub

♬ Praise God - Kanye West
Клеър демонстрира младежкия си стил, татнцува и прави комедийни скечове.

Майката на шест деца често получава критики от хора, които й казват да се облича по-подходящо за възрастта си, но Клер с гордост подчертава безупречната си фигура онлайн.В един от най-популярните видеоклипове на Клеър тя противопоставя "начина, по който хората очакват от мен, 41-годишна майка, да се държа" на "начина, по който се държа в действителност", като показва уменията си за туъркинг, докато танцува пред камерата.
 
@claireabellaofficial

Shaking my pancakes & not giving two hoots ##mom ##mum ##BOSSMoves ##over40 ##over49club ##over40andfun

♬ Grab Da Wall & Rock Da Boat - 504 Boyz & Weebie
Клеър и съпругът ѝ Джон живеят с шестте си деца в Хъл.

Друг неин видеоклип - с надпис "не изглеждаш достатъчно стара, за да имаш 21-годишен син" - събра над 3000 коментара от потребители, които не можеха да повярват, че е на 40 години.

Клеър споделя, че точно критичните коментари са причината, поради която тя обича да се облича с горнища и мини поли, вместо с по-подходящи за възрастта ѝ дрехи.В едно видео тя казва: "Отказвам да бъда поставяна в рамка. Защо? След като съм над 40 години, не мога да бъда секси, така ли?.

"Или защото съм майка? Майките значи според тях не могат да бъдат секси?! В друг случай тя споделя "Ще обличам, каквото си реша. Облеклото, което всеки избира да носи, не го определя като личност".

Превод и редакция: БЛИЦ