В момента Анджелина Валдес от Калифорния, САЩ, е на 32 години и знае, че във външния й вид няма недостатъци. Моделката печели, като продава фотографиите си, облечена в откровени тоалети и бельо, като получава около 20 хиляди британски лири на месец, информира "Дейли Стар".

А феновете с удоволствие дават парите, само и само да се възхищават на красотата на момичето, която преди време й е носила само неприятности.

Анджелина била обикновено момиче. Както всички тийнейджъри, тя обичала шорти и тениски, но съученичките й се дразнели от тези дрехи. Те се подигравали на момичето, обиждали я и я биели, а веднъж дори цяла тълпа я нападнала, опитвайки се да й извадят очите с кламер.Къдрава тъмна коса, тъмна кожа, малки зелени очи и пищни, дори в юношеска възраст, форми, ядосвали момичетата в училище, така че Анджелина постоянно си имала проблеми от тях.

Анджелина развивала комплекси и тревожност и не искала да ходи на училище, а когато трябвало, носела със себе си катинар за самозащита. Когато в училището разбрали за това, Анджелина била изключена.Тя била преместена в училище, близо до града, като там нямала никакви проблеми заради външния си вид. Отнело много време, докато Анджелина пораснала и осъзнала, че именно първите й съученички са сгрешили в тази ситуация."Те ме тормозеха много дълго - не минаваше ден без бой, който не започвах аз. Сега разбирам, че тези момичета просто са завиждали на моята красота и необичаен външен вид. Но тогава бях малка и си мислех, че проблемът е в мен. Чудя се какво биха казали същите тези мои съученички, ако видеха колко изкарвам сега", казва Анджелина

Превод и редакция: БЛИЦ