В бразилския град Ибирите 18-годишна местна жителка е намерила смъртта си в първата си брачна нощ, съобщава списание O Tempo.

Според полицейския доклад сватбата се е състояла във ферма в столичния район Бело Оризонте. След тържеството двойката се прибира в района на Сера Дурада.

През нощта, по време на секса, жената се почувствала зле, задъхала се и след това припаднала. 29-годишният ѝ съпруг повикал съсед на помощ. Заедно поръчват такси, за да закарат жената до болницата, но шофьорът отказва да я откара до лечебното заведение и ги съветва да извикат линейка.

Мъжете се опитали да поръчат друг автомобил чрез приложение, но и той отказал да тръгне. Пристигналите 20 минути по-късно медици потвърждават, че невестата е получила сърдечен удар, и я отвеждат в болница, но по пътя жената умира.

При аутопсията е установено, че жертвата е имала хроничен бронхит. Според полицията, по тялото на невестата не е имало следи от грубо отношение или насилие. Смъртта ѝ се приема като нещастен случай.

След инцидента съпругът на жертвата е заявил, че иска да напусне къщата, която двамата със съпругата му са наели преди това, и възнамерява да се установи при членове на семейството си в друг район.

Превод и редакция: БЛИЦ