Астрологът Анна Карпеева направи астрологичната си прогноза за развитието на войната в Украйна. Според нея през 2023 година страната ще бъде в криза – икономическа, енергийна и военна.

„Следващата година света го чака по-голяма война и от тази тук“, прогнозира още тя.

Тя отбелязва, че конфликтът в Украйна няма да приключи и през 2023 година.

„Аз не съм военен експерт, не съм и военен астролог, дори и политически не съм, обаче виждам следното. През 2024-2025 година масово хората ще се връщат в Украйна. Вероятно това ще са благоприятните години за прибиране в родината им. 2023 година обаче няма да е такава“, категорична е астроложката.

Тя прогнозира, че въоръжените сили на Украйна ще могат да върнат много от заграбените територии през пролетта и лятото на 2023 година. „Този процес ще е мнгоо активен през май и август“, каза тя.

Освен това според нея през следващата година светът ще е изправен и през още по-голяма война, последиците от която ще се отразят на всички хора по света.

„Светът няма да бъде по-прост и по-лесен. Няма да живеем по-сладко. През 2023 година е планирана огромна война, това го казах отдавна. В Сирия има гореща точка. Тази война може да свърши дори с употребата на ядрени оръжия“, прогнозира още астроложката.

Превод и редакция БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук