Бившата американска супермоделка, актриса и писателка от чешки произход Паулина Порижкова се снима гола и развълнува феновете си. Снимката се появи на страницата ѝ в Instagram.

Супермоделът от 90-те публикува свои снимки само по бельо.

Тя позира топлес пред обектива, само по черни прашки. Паулина е наметната с копринен халат на раменете си. Косата ѝ е пусната, гримът ѝ съвсем лек.

Неотдавна Паулина Поризкова претърпя операция за смяна на тазобедрена става.

„Когато се подготвях за операция, не можех да не мисля за белезите. Приемам тези, които имам, но нямах желание да правя нови. По време на почивката си по-рано се сбогувах с гладката кожа на бедрата си, дори се почувствах виновна за суетата си”, каза моделът.

Паулина Поризкова се омъжва веднъж. През 1989 г. супермоделът се жени за фронтмена на The Cars Рик Окасек. През 1993 г. двойката има син Джонатан Рейвън, а през 1998 г. се ражда Оливър Орион. През 2018 г. стана известно, че двойката не е живяла заедно от година.

В началото на май 2023 г. супермоделът разкри аферата си с телевизионен сценарист. Поризкова представи Грийнщайн в социалните мрежи и призна, че се среща с него повече от три месеца.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук