Британски блогър се самопокани в дома на 74-годишен фермер от Норфолк, който през 1999 година е застрелял 16-годишен крадец с ловджийската си пушка. Съдейки по кадрите, направени в имота на Тони Мартин, в къщата и прилежащите към нея стопански постройки от много време не е стъпвал човешки крак.

През 2000 година Мартин е осъден на доживотен затвор, но благодарение на доброто си поведение излиза предсрочно и лежи само 3 години за непредумишлено убийство.След като излиза от пандиза обаче ,възрастният мъж не се връща във фермата си и до момента местонахождението му е неизвестно.

По думите на блогъра, изоставената ферма в Норфолк прилича на снимачната площадка на филма на ужасите „Тексаско клане”. Освен всичко останало, навсякъде по пода се търкаляли кости на животни."Приличаше на гигантска паяжина. Толкова се изплаших... Повече кракът ми няма да стъпи на това място”, категоричен е създателят на YouTube-канала Abandoned World Explorer UK.

Освен зловещите находки, в страховитата къща той се натъкнал и на доста любопитни и ценни неща. В гаража например открил бял Range Rover първо поколение.Според слуховете, след като излязъл от затвора, Тони Мартин известно време се скитал в района, нощувайки в колата си, а след това бил приютен от приятел. И до ден днешен не е ясно защо мъжът е решил да не се върне в дома си, който така отчаяно е защитавал.

Превод: БЛИЦ