21-годишната британка беше арестувана за нападение на минувач с чайник. Инцидентът е станал в град Мидълтън, пише Metro.

Жертвата на нападението на Елинор Наптън е момиче на име Чери Джоунс. Тя е откарана в болница с различни наранявания. Инцидентът е станал по време на кавга между Елинор и нейния любовник, 35-годишният Саймън Лосън. Момичето започнало да хвърля различни неща през прозореца на хотела.

Данните от камерите за видеонаблюдение показват, че Джоунс и нейният възлюбен се разхождали по улицата, когато чули писъци, идващи от хотела. Те започнали да викат по хората, които вдигали шум. Саймън слязъл на улицата и ударил момичето.

След него Елинор изтичала от сградата и, размахвайки чайник, ударила жената по главата и я бутнала на пътя. След това тя ударила невинната Чери по главата още няколко пъти. Възлюбеният на агресивната жена започнал да бие шокирания спътник на пострадалата. След това двойката се оттеглила обратно в хотела.

Пристигайки на местопроизшествието, полицията открила жертвите под прозорците на сградата. Те били в кръв.

Двойката получи година и 2 години и 6 месеца затвор. Отбелязва се, че зад нападателя Елинор Наптън вече е извършила общо 13 акта на насилие и грабеж.

Превод: БЛИЦ