Амбър Хърд продължава съдебната война с бившия си Джони Деп. През 2016 г. тя подаде молба за развод с актьора, обвинявайки го в домашно насилие. Актрисата упорито качваше снимки, на които се виждаха синини по лицето й и в резултат всички я приеха за жертва.

Три години по-късно до Daily Mail достигна запис, в който Амбър Хърд признава, че тя е тази, която е налагала Джони Деп. „Не знам точно какви движения съм извършила с ръцете си, но ти си добре, не съм те наранила, не съм те нападала с юмруци, само те удрях“, казва Хърд.Затова може би не е случайно, че Хърд получи „приза“ за „най-мразена актриса“.

След този запис, потребителите в социалните мрежи организираха петиция срещу участието на актрисата във филма „Аквамен 2“. Филмът влезе в топ 5 на най-печелившите филми на 2018 г. с печалби от 1,4 млрд. долара. Но това не е единственият отзвук след изтеклите записи.


 
Потребителите на Instagram не спират да пишат негативни коментари до снимките ѝ. Много от тях гласят: „Амбър, какво е чувството да бъдеш определена за най-мразената актриса“.Друг потребител е забелязал, че Хърд се опитва да прикрие не само вината си, но и реакциите на хората:

„Амбър е изтрила около 175 000 коментара и около 3 500 000 „харесвания“. Говори се, че е посъветвана или да изтрие профила си в Instagram, или да блокира всички коментари. Очевидно тя не иска да го изтрие, защото се опасява, че след това няма да успее да си го върне, затова е избрала да трие коментарите“.