Звездата на сайта със съдържание за възрастни OnlyFans Евелин Милър, която е родена с две матки, две вагини и две утроби, разкри, че е бременна, съобщава "Дейли Стар".

31-годишната жена от Куинсланд, Австралия, която открива истината за уникалната си анатомия едва на 20-годишна възраст, казва, че в момента е бременна в 13-ата седмица.

Информацията идва, след като през юни миналата година тя роди първото си дете - здраво момченце.

Евелин добавя, че тази бременност протича добре, като казва: "В момента се чувствам добре: Вече съм в 13-ата седмица и най-накрая преодолях сутрешното си гадене. Трудно е да се грижиш за малко бебе и да си толкова уморен - особено докато се опитваш да работиш и да снимаш."До раждането на първото си дете Евелин никога не е говорила публично за състоянието си, като вътрешно се е питала дали изобщо е способна да има деца.

"Когато осъзнах, че наличието на две вагини не ми влияе негативно, се разкрих публично в Reddit, социалните мрежи и OnlyFans", казва тя. - Това, че имам две вагини, направи сексуалния ми живот по-забавен и мисля, че е важно да приемаме телата си - всички можем да бъдем толкова различни", споделя Евелин.

"Работих като компаньонка в продължение на около седем години, пътувайки по целия свят", казва тя. - Едната вагина използвах за работа, а другата - за личния си живот, което много улесни работата ми в емоционално и физическо отношение.

"След като се отказах от тази дейност, започнах в OnlyFans, снимайки съдържание за възрастни с двете вагини - и това беше много, много успешно". Всъщност тя е наистина успешна - Евелин печели по 75 000 долара на месец от сайта.Но наред с ползите има и много необичайни неща, за които Евелин трябва да мисли заради наличието на две вагини - поставянето на два тампона, когато е в менструация, изследването на двете вагини за венерически болести при посещение при гинеколог и дори къде партньорът ѝ може да еякулира, докато правят секс.

"Моят лекар ни каза да изберем само едната страна, в която да еякулираме", казва тя.

"Теоретично, ако искам, мога да износя две бебета едновременно - но това би било трудно за тялото ми, така че трябваше да бъдем внимателни в този смисъл."Сексът във всяка вагина се усеща много, много различно Предпочитам едната страна, но зависи от позицията и формата на мъжа коя ще избера да правя секс.

"Това, че имам две вагини, направи сексуалния ми живот много забавен - можем да правим секс от едната страна и да използваме играчка от другата, а има и най-различни позиции и неща, които мога да опитам", завършва бившата компаньонка.

Превод и редакция: БЛИЦ