Австралийско ескорт момиче разказа за това, че няма срам да прави секс с женени мъже, пише Daily Mail. Секс работничката Катя Кортез, на 28 години, която е работила като счетоводител в Сидни, казва в интервю, че не знае точно колко женени клиенти е имала през последните три години.

Според нея задаването на въпроси за семейното положение се счита за лошо възпитание и „убива настроението“. Въпреки това тя отбеляза, че мъжете, които говорят за жените си, обикновено говорят за тях с уважение и любов.

„Бих казала, че около 50 процента от моите клиенти са женени или във връзка. Трудно е да се каже със сигурност, защото съм сигурна, че много хора просто не го повдигат този въпрос. Други момичета ми казаха, че почти всичките им клиенти са женени“, казва Кортес. Момичето също така отбелязва, че отказът на услуги въз основа на семейно положение би се считал за дискриминация във всяка друга индустрия.

Кортес вярва, че контактът със секс работнички не може да се счита за пълна изневяра, защото в тези срещи няма романтичен компонент. Сред клиентите й преобладават хора, които не се интересуват от афери. Те идват, за да получат физическо удовлетворение, да се смеят и да изпитат женска ласка. Причината за това, като правило, е невъзможността да се получи сексуално удоволствие с постоянната партньорка.

Кортес също така призовава жените да не обвиняват проституиращите за изневярата на съпрузите си, защото мъжете сами идват при нея и нейните колеги. Тя смята, че предпоставките за търсене на секс другаде винаги трябва да се търсят у дома, в настояща връзка.

Превод и редакция: БЛИЦ