Има едно момиче, за което са се обадили в Генералното консулство. Мъж, който се е представил за брат й и е казал, че тя би трябвало по същото време да е била също в клуб "Рейна" и че не могат да се свържат с нея. Нямаме информация дали е ранена. Това каза българският посланик в Анкара Надежда Нейнски, предаде БНР.
Ние също се опитахме да я наберем, телефонът не отговаря. Ние сме направили проверки през болници, през Съдебна медицина, през полицията. На този етап нямат данни за друга пострадала българка. Продължаваме, разбира се, да бъдем в контакт с институциите, ако нещо се потвърди. Междувременно в България също издирват близките, поне по това, което той е оставил като име, и свое, и на момичето“, заяви Нейнски.

Пред Агенция „Фокус“ от МВнР уточниха, че към момента по официални данни няма информация за други пострадали или ранени българи, освен жената, която вече е в болница и е оперирана. Било е направено официално запитване към турските власти, откъдето е станало ясно, че няма загинали или други пострадали български граждани.