Принц Чарлз и синът му Уилям обмислят да върнат принц Хари и жена му Меган Маркъл обратно във Великобритания, съобщава The Times, позовавайки се на свои източници.

Бащата на Хари и брат му отбелязват, че кралското семейство е готово да предостави на херцозите на Съсекс комфортни условия за живот във Великобритания, където няма да бъдат притеснявани от фоторепортери.

„В двореца са крайно обезпокоени за съдбата на принц Хари и съпругата му Меган Маркъл”, отбелязва източник на изданието, приближен до знатното семейство. „Те обмислят план за действие в случай, че двойката пожелае да се върне назад”, добавя той.
 
Към момента херцозите живеят в Канада във вилата Mille Fleurs, чиято стойност възлиза на 14 млн. канадски долара. По данни на The Times, там двойката непрекъснато е в полезрението на фоторепортерите. Журналисти дори са направили опит тайно да заснемат Хари и Меган в дома им, използвайки обектив с голям зум.

Припомняме, че на 8 януари Хари и Меган обявиха, че се отказват от кралските си привилегии и изпълнението на задълженията си като членове на кралското семейство. Те добавиха, че в бъдеще смятат да станат финансово независими.

Превод: БЛИЦ