43-годишната Луиза Дер Велд твърди, че живее всеки един ден, сякаш е последен, признавайки, че има любовни афери с огромен брой любовници. Вдовицата и майка на две деца, Луиза, признава, че след смъртта на мъжа й, има връзка с 80 женени мъже.Луиза, която иначе работи като секс терапевт, твърди, че жените на нейните любовници знаят за техните изневери, но си затварят очите, тъй като не се интересуват от секс. "Със съпруга ми имахме отворена връзка през последните години от нашия брак. После продължих така и след неговата смърт, това ме научи, че всеки ден трябва да се изживява като че е последен," казва Луиза, чийто мъж изненадващо  починал само на 34 години. Те имат две деца, едното на 12, другото на 17 години."Традиционният брак често не успява, тъй като е основан на модел, който не е променян 150 години. Голям брой жени може да обвинява само себе си заради изневерите на мъжете им. Те обикновено губят желанието за секс и напускат спалнята. Посвещават се изцяло на децата и домакинството и престават да мислят за своя брак и съпруг. Не се учудвам никак защо мъжете им изневеряват. Очевидно е и, че някои мъже също могат да живеят без секс, и тогава също така не обвинявам жените, които изневеряват," твърди Луиза."Хората не трябва да ме осъждат, а да се посветят на секса. Животът е прекалено кратък, за да имаме секс само с един човек," казва вдовицата.Когато става въпрос за идеален партньор, тя категорично казва, че иска до себе си човек, който разсъждава като нея.

"Искам мъже, които искат секс както аз," обяснява тя. "Около 60 процента от двойките в един момент доживяват до изневяра. Ако са повече отворени към секса, това би се случвало по-малко."Луиза води семинари, на които участниците могат да правят секс помежду си. Компанията й се нарича "Future Love".

Според нея хората изневеряват най-често на Коледа и Деня на влюбените. 

"Празниците изострят рефлекторите върху това, което куца във връзката. Хората тогава разбират, че в живота има още какво да се случи, нещо повече от досаден секс с един и същ партньор."

Превод: БЛИЦ