Жена почина, докато се возеше на влакче в приключенски парк в американския щат Индиана. Фаталният инцидент е от празничния за всички американци ден 4 юли.

Дайна Янкович е открита бездиханна, след като заедно със сина си се качили на атракциона “Пътешествието”. Тя починала по-късно в местна болница, като причина за смъртта й била неизвестна до излизане на резултатите от аутопсията, пише glasnews.bg.Съдебният лекар посочва няколко фатални наранявания, а именно тежко вътрешно кървене, разкъсване на артерия, като възможна причина е заподозряна именно силата, породена от движението от влакчето.Комплексът, който се е превърнал в лобно място за 47-годишната майка, временно е затворил врати в знак на солидарност с мъката на нейните близки. От своя страна обаче те информират, че проведената инспекция на съоръжението е посочила, че в него няма неизправност и то работи точно така, както е нужно.17-годишният син на починалата, Гъннар, разказва пред американски медии, че през целия ден майка му се е чувствала добре и е нямало никакви признаци за влошено здравословно състояние… Преди да се качи на влакчето. Той я описва, като любяща и изключително трудолюбива жена. Която винаги се е опитвала да му осигури всичко необходим в живота.

Дайна обичала да посещава нови места, да пътува и да открива нови емоции. Страст, която за лош късмет води до нейната ненавременна смърт.