Потребители на Reddit не спират да се присмиват на майка, измислила необичайно име на нероденото си бебе. Вниманието им било привлечено от публикация във Фейсбук, в която младата майка съобщава, че отменя партито в чест на Скуайър Себастян Сенатор, защото близките й се подиграли с името, което тя е измислила за момченцето.

„Драги гости на партито в чест на Скуайър Себастян Сенатор, имам важно съобщение за вас. Много ми е мъчно да ви го кажа, но отменям мероприятието”, пише тя. По думите й, приятелите и близките й постъпвали нечестно, обсъждайки името на нероденото й бебе. „Името му е Скуайър Себастян Сенатор и точка! Не можете да ме накарате да го променя”, категорична е тя.

Жената отбелязва, че към това име ще бъде прибавена и фамилия. Според нея името ще „стане революция” и детето ще има невероятен живот, за разлика от „скучните Брайъновци, Самовци, Мартиновци и други подобни”.  

Потребителите на Reddit не спират да се присмиват на младата жена с развинтена фантазия. Те смятат, че това име е гавра с детето, а майка му не е добре с главата. „Да не поканиш собственото си семейство на парти заради такава дреболия много точно демонстрира отношението на тази майка към всеки, който се осмели да подложи на съмнение властта й над живота на детето”, пише един от потребителите.  

Голяма част от коментаторите са категорични, че жената просто не разбира, че обрича детето си на подигравки цял живот.

Превод: БЛИЦ