Майка на четири деца разказа във "Фейсбук" забавна история, която ѝ се случила наскоро. 

Двамата с мъжа си искали да си организират романтична вечеря. И Лейла оставила децата пред телевизора, за да гледат детско, докато се разкрасявала в другата стая. 

Жената наглеждала децата с помощта на камера и айпад. Изведнъж, хвърляйки поглед към екрана, тя видяла нещо странно.

Фото  Facebook / Leila Livingston

 

В гостната на дивана седяла непозната тъмнокоса жена и гледала децата ѝ. Лейла изпаднала в ужас, все пак в дома ѝ нямало други хора. 

Тя хукнала към стаята с децата, но там я чакала поредната изненада: малчуганите спокойни си гледали "Крал лъв", а диванът бил пуст. 

"Видях, че някакъв възрастен човек седи на моя диван, наглеждайки децата, а те просто си гледаха анимацията, сякаш нищо не забелязват. Сърцето ми се сви. Изтичах в гостната, но на дивана нямаше никой", споделя Лейла. 

 

Лейла Ливингстон с мужем. Фото  Facebook / Leila Livingston

 

Майката в първия момент решила, че е видяла привидение. Тя побягнала към стаята, за да гледа отново айпада. И пак видяла на екрана същата жена. 

Американката вече възнамерявала да звънне на мака си, когато изведнъж разбрала, че призракът е самата тя. Просто таблетът бил забил и вместо директно излъчване на живо, той показвал стар запис. 

Блондинката Лейла не се разпознала, защото на кадрите заради корекцията на цветовете косите ѝ били тъмни. 

Ливингстън имала сериозна причина да се посмее над себе си, а заедно с нея и още 50 000 потребители, прочели историята ѝ.  

"По някакъв начин моят Айпад е изключил излъчването на живо и е пуснал запис, направен от мен по-рано. Това бях аз. Аз съм призрака на дивана", споделя Лейла.  

Превод и редакция: БЛИЦ