59-годишният американски милионер Стивън Джей Клубек остави 26-годишната си любима Стефани Гурзански и я съди. Магнатът нарече момичето измамничка и каза, че го е въртяла около пръста си, карайки го да повярва, че тя е истински моден модел.


Всъщност раздразненият Стивън уверява, че момичето е спечелило пари, продавайки откровени снимки на уебсайта OnlyFans. Твърди се, че е използвала луксозното му имение, самолет и други луксозни места, до които е получила достъп, за да направи своя еротична фотосесия на техния фон.

Стивън и Стефани се срещнали чрез общ приятел през лятото на 2020 година. Тогава милионерът едва наскоро бил разведен с 22-годишната си съпруга и бил силно увлечен от новата красавица. Мъжът казва, че е засипал момичето с подаръци, за които е похарчил около 1,3 милиона долара.


Той й купувал скъпи бижута, плащал за партита, частни самолетни полети и луксозни апартаменти под наем в престижния район Бевърли Хилс.

Бизнесменът отбелязва, че Стефани го е измамила, създавайки фалшиви модни фотосесии, снимки от които никога не са публикувани никъде. Той смята поведението й за обидно и заявява, че тя с неуважение е нахлула в личния му живот. Например, тя позирала топлес в ярмулка от бар мицва на сина му, а също така се снимала гола в имение, докато непълнолетната му дъщеря и слугите били у дома, пише Daily Star.


Стефани обаче не бърза да се съгласи с обвиненията. Според момичето тя самата е прекъснала отношенията с милионера, отхвърляйки предложението му за брак. Мъжът искал избраницата да спре да прави откровени снимки, но тя не била съгласна. "Стивън ми даде да се разбере, че ако не се върна при него, той ще ме преследва и ще се опита да унищожи живота ми", обобщи insta-дивата.

Превод: БЛИЦ