Известният уфолог и виртуален археолог Скот Уоринг сподели още една мистериозна находка с читателите на своя блог. Разглеждайки снимка на повърхността на Марс, той открил огромен бял триъгълник на склона на марсиански хълм.

Уфологът е сигурен, че това не може да бъде обикновен камък, тъй като подобни структури все още не са намерени на снимки на марсианската повърхност. Тогава какво е това? Уоринг вярва, че това е вратата, зад която се крие входът към подземна конструкция, пише UFO Sightings Daily. Вратата блокира проникването на нагрят въздух във вътрешността на конструкцията. Недалеч от триъгълната структура уфологът видял квадратен отвор, който може да е прозорец.


Някои уфолози и други независими изследователи по-рано са изказвали хипотезата, че животът съществува на Марс, но поради планетарния катаклизъм, настъпил в древността, той е бил принуден да се премести дълбоко под земята.
Говорейки за съществуването на живот, Скот Уоринг се опитва да намери потвърждение на тази хипотеза, като внимателно изучава изображенията на марсианската повърхност. Някои от неговите предположения изглеждат меко казано напомпани, но някои наистина заслужават внимание.

Превод: БЛИЦ