Булка беше разкритикувана в социалните мрежи, след като един от потребителите публикува шокираща фотография. На нея се вижда как жената отива към олтара в дълга сватбена рокля, към края на която е вързано ... нейното дете.

Кадърът не е прекалено ясен, но се забелязва, че очите на гостите не са приковани към "виновницата" за тържеството, а към нещастното бебе.Потребителите в интернет са ужасени от снимката, която, както се е изяснило по-късно, е била направена по време на сватба в Тенеси през 2014 г.

„Някой да ми каже, че е детска играчка, - пише един от коментиращите видяното. - И ако не е, тогава защо никой не тича след нея и не се опитва да спаси бебето? “

"Разбира се, аз не съм експерт, - споделя друг, - но изглежда, че децата на тази възраст не се захвърлят на пода“

Междудругото, невестата е публикувала официално изявление в своя защита още преди 6 години, когато се е сблъскала с критиката за първи път.

Жената е заявила, че може да "прави каквото си поиска, стига Исус да е на нейна страна". „Нашето бебе беше в пълна безопасност на роклята ми, твърди тя. - Основното е, че докато ни обсипвахте с обиди, сърцата ни бяха с Исус. Това е най-важното. “

Превод и редакция: БЛИЦ