Мъж без да иска е изпратил на тъща си покана към парти за суингъри във Facebook. Съпругата му е обяснила, че нейният мъж е искал да се пошегува, но по невнимание е изпратил пикантното предложение на майка ѝ. Жената е споделила историята в Reddit.

Дамата разкрива, че двамата със съпруга ѝ смятали да отидат на суингър парти. Тя намерила подходящо събитие и дала на съпруга си телефона си, за да прочете описанието и да реши дали иска да отиде.

След като видял бутона "Покани други потребители" под публикацията, мъжът се пошегувал, че ще предложи на тъща си да отиде. Авторката на публикацията подчертава, че думите му са били просто шега.

На следващия ден обаче жената получава SMS от майка си и е изненадана от реакцията ѝ. "Покана за суингърско парти ли ми изпратихте? Татко казва "да"," пишело в него. Съпругът на разказвачката уверява, че не е натискал преднамерено бутона, от което жената заключава, че той го е направил случайно.

Жената допълва, че майка ѝ е приела ситуацията с чувство за хумор и се е посмяла на грешната стъпка на зет си. "Надявам се, че никой от моите колеги не е получил подобна покана", завършва героинята на историята.

В коментарите към публикацията в Reddit потребителите намират историята за забавна. Някои са посъветвали авторката да се престори, че нейният Facebook е хакнат. Други хвалят родителите на жената, че само са се посмяли на ситуацията, и отбелязват, че тя е имала голям късмет.

Потребител с никнейм takatori пита дали майката на разказвача в крайна сметка е отишла на събитието за суингъри. "Партито е следващата седмица, така че ще видим", отговаря авторката на историята.

Превод и редакция: БЛИЦ