Повечето хора нямат доверие на адвокати, но какво ще кажете за адвокат, който се опитва да докаже на всички, че е участвал в тайна програма на правителството на САЩ и е бил изпратен в 19 век?

В продължение на 16 години живеещият в Сиатъл Андрю Басиаго доказва, че от 7 до 12-годишна възраст той участвал в тайна правителствена програма, наречена Project Pegasus. Програмата работила върху телепортацията.Според адвоката не само възрастни, но и деца са били обучавани. Това било необходимо, за да може да се определи въздействието на пътуването във времето върху хората от различни възрастови групи. Установено е, че децата бързо се адаптират към напрежението в движението, възникнало между различните времена.

Учените вярват, че пътуването във времето е невъзможно, защото нищо не може да пътува по-бързо от светлината. Но в същото време Басиаго успял да намери огромен брой привърженици, включително американския теоретик на конспирацията Алфред Уебър. Той е уверен, че правителството на САЩ използва технологии за пътуване във времето и телепортация повече от 40 години, но досега не е съобщило за тях и само продължава да „трупа“ опит.

Басиаго подробно описа пред репортерите „машината на времето“ и как пътува. Той твърди, че дори е успял да премине в миналото, така че е бил заснет почти до Линкълн. Адвокатът добавя още, че колкото повече пътувания е направил, толкова повече те са се натрупали и два пъти той се е сблъсквал със себе си по време на различни посещения в миналото. Басиаго казва още, че е виждал и провали по време на пътуванетата във времето и веднъж краката на едно момче не са се телепортирали с тялото му. Лежеше на земята и крещеше от болка, а вместо крака имаше само пънове. Но след настройка и пренастройка на машината на времето, това вече не се случи, разказва той.

Превод: БЛИЦ