35-годишната Александра Зарини - внучката на Алдо Гучи, правнучка на Гучио Гучи, основател на световната марка Gucci, внесе жалба в съда срещу своето семейство. 

Момичето обвинява своя бивш втори баща - музикалният мениджър Джоузеф Руфало - в сексуално насилие, а своите майка и баба - Патрисия Гучи и Бруна Паломбо, в това, че те са прикривали неговите злодейства, пише The New York Times.


Скриншот  YouTube / Alexandra Gucci Children's Foundation

Наследницата на Гучи разказа, че насилието е започнало, когато тя е била само на шест години. Продължило е, докато тя не навършила 22 години. Вторият ѝ баща редовно влизал чисто гол в леглото ѝ, стискал ѝ гърдите и гениталиите, търкал е своите в тях. В иска се казва, че майката и бабата са знаели за насилието над детето в течение на много години. 

Те също са позволили на Руфало да снима момичето голо във вана, били са го и са го принуждавали да мълчи за постоянното насилие.   


Фото  Facebook / Alexandra Zarini

По думите на момичето, то е дало гласност на зверството поради две обстоятелства. Жената сама е станала майка и също така е разбрала, че Руфало се занимава с доброволческа дейност в детска болница в Лос Анджелис. 

Александра също е качила в ютуб видео, в което разказва за преживяното. 


Мать Александры Патрисия и дедушка Альдо Гуччи, старший сын Гуччио Гуччи. Фото  Twitter / nypost

Майката на Александра Патрисия и дядото Алдо Гучи, големият син на Гучио Гучи.  

Патрисия обаче твърди, че обвиненията срещу нея и бабата са лъжливи. Тя твърди, че е разбрала за насилието на Руфало едва през 2007 година и веднага се е развела с него. 

Самият Руфало също отрича вината си. По думите му Александра има проблеми с психиката. Той заедно с майка ѝ се е опитал да ѝ помогне, но неуспешно. 

Превод и редакция: БЛИЦ