Холивудският актьор Джак Никълсън не е виждан на публични места повече от година, а близките му приятели се опасяват, че страда от деменция и здравословното му състояние се е влошило драматично. 

Тройният носител на "Оскар" преживява своите "тъжни последни дни" във вилата си в Бевърли Хилс, съобщават чуждестранните медии.„Джак и аз сме приятели от години и той изобщо не излиза от къщата си. Синът и дъщерята се грижат за него“, казва негов приятел пред Radar Onlinе.

Въпреки че актьорът има пет деца, той обикновено се снима в компанията на дъщеря си Лорейн и сина Рей.„Той е добре физически, но не и психически. Наистина е тъжно да видиш актьор като Джак да си отива по този начин.", допълва той.

Известният актьор за последно играе роля във филма от 2010 г. „Откъде знаеш“. Според изданията отвъд океана той няма да участва повече във филми.

84-годишният холивудски актьор е видян за последно на публично място преди година.

Никълсън е носител на три награди „Оскар“. Той има пет деца, но прекарва по-голямата част от времето си с дъщеря си Лорейн и сина си Рей, които живеят в близост до него.  

Превод: БЛИЦ