Никой няма да отрече, че мултимилионерът  Тото Тутуни е галеник на съдбата. Той се родил в Иран, откъдето семейството му емгрирало след ислямската революция през 1979 г. Така Тото възмъжал в Аржентина, където му се родили и деца. След това се прехвърлил в САЩ и стартирал успешен бизнес. Ето как обаче той се разпорежда с богатството си.

Тото, както става ясно от профила му Инстаграм Tony Toutouni, пилее парите си основно за голи купони с десетки платени жрици. Той притежава много оръжия и скъпи леки коли.

Но ако се вгледате внимателно в снимките, от които изобилства неговият Инстаграм, ще забележите, че той почти не се усмихва, а навсякъде размахва среден пръст.  

Този му заядлив жест може да се тълкува двояко. Може би той е отрицание на всички съмнителни блага, които заобикалят милионера. Или път просто се фука пред хората: „Ей, селяни, елате ме вижте. А сега ходете на майната си!.

Така или иначе на снимките милионерът не изглежда много щастлив. Може би от толкоз имане на всичко, за което обикновените хора, могат само да мечтаят, дори пищните вечеринки, преливащи от гола плът вече са му омръзнали...

Превод: БЛИЦ