Още една българка разказа за ужаса в Лас Вегас. "Паниката в Лас Вегас е голяма. Всички са стресирани. Летището е затворено, магазините също не работят", споделя пловдивчанката Цветелина Йорданова, която живее в Града на хазарта, цитирана от "Марица".

Терористите дойдоха и тук, хората са много уплашени, добави Йорданка. Нашенката работи в Щатите като модел и току-що се е прибирала в Лас Вегас от Калифорния.

Както марица.бг писа,най-малко 50 души бяха убити, а над 200 ранени, след  като неизвестен откри стрелба по публиката на кънтри концерт на в Лас Вегас.

Междувременно американските медии пуснаха първата снимка на 64-годишния Стивън Падък, извършил днес най-страшното масово убийство с огнестрелно оръжие в историята на САЩ. Той е от Меските, щата Невада, и е бил познат на силите на реда.

Стрелбата срещу публиката на концерта в Лас Вегас не е свързана с международния тероризъм, съобщи Ен Би Си.  Падък, който бе застрелян, имал лиценз за пилот и притежавал два самолета, както и разрешително за лов в Аляска.

Още не е потвърдено точно с какво оръжие убиецът е стрелял от хотелската си стая в "Мандалай Бей", в която са открити различни оръжия.