Българската пианистка Йоана Каремова е предложила брак на шотландската певица Емели Санде, която постави нов рекорд за дебютен албум в историята на британската поп класация през лятото, пише "Марица". 

„Казах да“, написа изпълнителката на тоталния хит Read All About It  и показа пръстена в личния си профил в Инстаграм, пише "БГ ВОЙС". Новината е тотален хит сред медиите на Острова.

Представяме ти 200 лв. Бонус за Спортна efbet.com

По-късно тя сподели още две снимки на новия си блясък, както и една с новата си годеница. Това ще бъде втори брак за британската певица и текстописец, която се раздели с морския биолог Адам Гурагуин през 2014 г. след две години брак.

Санде се обяви за член на ЛГБТ общността през март в интервю за „Метро“, като каза, че има връзка с класически пианист в лицето на Йоана, която определи като „единствена за цял живот“.

„Запознахме се чрез музиката и определено се чувствам по-щастлива от всякога. Чувствам се страхотно. За мен истинската любов и наличието на любов в живота ви прави всичко да си дойде на мястото“, призна пред изданието британската звезда.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук