Парис Хилтън е на 35 години, има империя за милиарди, смятана е за една от най-красивите жени в света и е самотна. Наследницата на хотелите „Хилтън“ неотдавна легна под ножа за пореден тунинг. Причината? Все още е сама.
След като се раздели с последния си приятел Ривър Вийпери, Парис така и не успя да си намери мъж по мярка. И докато сестра й Ники Хилтън се радва на щастлив брак, една от най-известните диджейки на планетата не може да се похвали с подобен успех.
Според хора от обкръжението на красавицата, съвсем наскоро тя си е направила нов тунинг. Гордите си придобивки Парис демонстрира в казино в Лас Вегас, където изпъчи впечатляващо деколте.


Няма съмнение, че блондинката се е тунинговала, а и самата тя не крие, че си е правила корекции. Но на всички снимки Парис е сама и видимо самотна.

Според приближени до най-богатата наследница на планетата, Хилтън не е щастлива. „Тя е нещастна. Чувства се самотна и депресирана. След толкова години на луди забавления и купони, сега иска да създаде семейство. Но не може да открие човек, който да харесва нея, а не външния й вид, богатството, или славата й“.

Именно по тази причина блондинката пробвала да създаде връзки с някои от най-влиятелните и могъщи млади предприемачи в света, но без особен успех.

Една от причините се оказал фактът, че Парис Хилтън е твърде независима, освен това и пристрастена към кучетата си. Цяла армия домашни любимци следва блондинката почти навсякъде. А малките пухкавелници далеч не са любимци на някои от бившите й гаджета.