Момиче от американския град Обърн си направи няколко снимки за първия учебен ден и едва не се прости с живота си, съобщава WBRL.

Майката на Брук Милс решила да й направи няколко снимки за спомен. Тя разказва, че е успяла да заснеме два пъти дъщеря си, а след това, карайки я да се усмихне, забелязала, че точно зад гърба й има голяма змия. На кадрите се вижда, че влечугото гледа момичето и най-вероятно се готви да го нападне.

„Казах й: „Брук, ела към мен”. Тя ме погледна така, сякаш иска да продължим със снимките, но аз настоятелно й казах: „Брук, веднага се махни от дървото”. Казах го много спокойно, но съм убедена, че на лицето ми беше изписано всичко”, отбелязва жената.
 


Змията не е успяла да нападне момичето, а в колекцията си семейството има плашещи снимки, които винаги ще свързва с първия учебен ден.
 
Влечугото на снимката е питон. Тези змии се срещат в южната част на САЩ. Питоните не са отровни, но могат да бъдат опасни за хората. Ухапването им е болезнено, а ако змията е с по-големи размери, може да задуши жертвата си.

Превод: БЛИЦ