Зрителите, които наскоро са гледали програмата "От атеист до святост" на руската интернет телевизия "АллатРа ТВ", направиха невероятно откритие, съобщават световните издания. В определен момент водещата, чието име е Татяна, премигнала с очите си като рептил!

Информацията за случилото се мълниеносно било отразено от сайтовете и изданията, посветени на уфологията и свръхестествените явления. Много потребители в мрежата не се съмняват, че пред нас е пришълец рептил, а не човек. Те смятат също така, че ако вярата е лесна за използване за контрол върху хората, то тогава защо и тайните нашественици от друга планета да не се занимават с пропагандна религиозност на Земята?

Коментаторите припомнят фантастичния трилър "Те са сред нас", който показва, че извънземните отдавна обитават нашата планета, преструвайки се, че са хора и вършейки своите "тъмни дела" тук - изпълняват своите колониални планове. Оказва ли се, че произведението на Джон Карпентър, снимано през 1988 г., се оказва пророческо? Или пък може би това е добре направена видеоизмама? Възможно е да е и безобидна шега на създателите на програмата. Все още няма отговори на тези въпроси.

Превод и редакция: БЛИЦ