Полицията в американския щат Джорджия публикува кадрите от камерата на униформата на полицай, участвал в спасяването на изоставено новородено. Момиченцето било намерено в найлонова торба в гората край град Къминг на 6 юни, съобщава „Скай нюз“.
 
Видеоклипът определено не е за хора със слаби сърца.
 


На кадрите се вижда как униформените пристигат на мястото и разпитват някакъв мъж: „Как го намери?“, „Чух го от къщата си“.
 


След това един от полицаите отваря торбата откъдето се подава плачещото бебе. То е с неотрязана пълна връв. Униформените го люлеят и се опитват да го успокоят до пристигането на парамедиците.
 


От полицията в окръг Форсит съобщават, че са нарекли момиченцето Индия. То е под държавна закрила и се развива добре. Разследващите молят всеки, който има информация за родителите, незабавно да сигнализира.


 
„Без съмнение има божия намеса за намирането на това дете“, заяви шериф Рон Фрийман по време на пресконференция. С надеждата да открият по-лесно майката от полицията пуснаха и нови снимки на бебето, на които то изглежда в добро състояние.
 Превод и редакция: БЛИЦ