Едно е да разбереш, че ще ставаш родител и съвсем друго, когато бебето ти се появи на бял свят.  Когато малкото човече се роди, всичко се променя и родителите му започват да гледат на живота по друг начин. 

Героят на нашата история - Пол Серват от Монреал, Канада, превъзбудено обикалял болницата, смятайки, че всеки момент ще стане баща на пет дечица. Но целият му свят рухнал за секунди, след като лекарите му казали, че приятелката му Барбара никога не е била бременна. А той толкова чакал и се надявал, и вярвал. 

Когато Барбара му съобщила, че е бременна, той не можел да си намери място от щастие. Единственото обезпокоително нещо било, че броят на бебетата непрекъснато се увеличавал и в един момент станало ясно, че Барбара ще го дари с цели пет дечица. Пол бил и щастлив, и малко обезпокоен. С пет бебета щяло да му е малко трудно. В желанието си да даде на децата си най-доброто, 35-годишният мъж започнал да събира пожертвования в социалната мрежа. Хора от всички краища на страната започнали да изпращат на бъдещите родители дрешки, креварчета, колички... Когато 37-годишната Барбара помолила мъжа си да избере имена за петте бебета, той се радвал като малко дете. "Бяхме толкова щастливи", спомня си той. 

Александра мислеше, че чака близнаци, но резултатите от видеозона я шокираха толкова много, че започна да плаче (СНИМКИ)

Близките и роднините на Пол обаче започнали да подозират, че нещо в цялата история не е наред. Госпожа Лафлам била първата, която заподозряла Барбара в лъжа. Тя имала тризнаци и смятала, че коремът на 37-годишната канадка не е достатъчно голям като за пет бебета. А най-подозрителното било, че петият плод бил видян от лекарите едва седмица преди раждането. Госпожа Лафлам веднага разбрала, че в цялата работа има нещо гнило, защото лекарите отдавна би трябвало да видят колко точно бебета носи в утробата си Барбара. Бъдещият татко обаче не обръщал внимание на подозренията на близките си и сляпо чакал раждането на петте си деца, позирайки за снимки с бременната си съпруга на фона на детската стая.

Джанет и съпругът й отидоха на видеозон и чуха нещо плашещо, което преобърна живота им! 35 години по-късно... (СНИМКИ)Но най-неприятната изненада предстояла.Оказало се, че 37-годишната канадка не за първи път се преструва на бременна. Бившият й приятел съобщил, че бил изигран по същия начин. А роднина от Торонто потвърждава думите му. "Това не е първият път, в който тя го прави. Но, честно казано, никога не сме си помисляли, че е толкова болна, че ще го направи отново. Барбара прекъсна връзката си с нас преди няколко месеца. Тя не искаше да знаем за игричките й".

Историята на бременната Джули е толкова невероятна, че чак разтърси целия свят (СНИМКИ)

Жената отбелязва още, че преди време Барбара се преструвала на болна от левкемия. А когато лекарите разбрали, че отново се направила на бременна, я поставили под специализирано наблюдение. 

Пол Серват е категоричен, че ще върне всички събрани с дарение неща за бебетата. "Ще върна всичко това на хората, които ни го дадоха. Аз съм добър човек и нямам нищо общо с тази лъжа", казва той. 

Приятелите на 35-годишния мъж казват, че е опустошен и унищожен от мъка и се нуждае от време, за да дойде на себе си. 

Превод: БЛИЦ