Интимните занимания на гола двойка в кола във вечерните часове близо до английския град Дерби им е струвало глоба от 200 британски лири, информира "Дейли Стар". Това се е случило след като те били хванати от полицията.

Пътните полицаи прекъснали страстния секс на двойката заради нарушаване на правилата, свързани с локдауна, уточняват от полицията. 

Излизането за секс с автомобила на път пет мили северно от Дерби е възприето като неоснователна причина за напускане на домовете им.

Когато полицаите се приближили до паркираното превозно средство, те открили голите мъж и жена, които се били отдали на плътските си страсти.


Мястото, където двамата били спипани

Двойката не само била глобена за нарушаване на ограниченията на пандемията от коронавирус, но им било издадено и предупреждение за канабис.

Това не е първият път, когато полицията в страната открива двойки, които се измъкват от домовете си, нарушавайки ограниченията на локдауна, за да правят секс.

Полицията в Норфолк съобщава, че спипаната двойка представлява един от 59 инцидента, свързани с игнориране на ограниченията на COVID-19 в рамките на една седмица през миналия месец.

Превод и редакция: БЛИЦ