Проститутка от Съединените щати разказа, че веднъж клиент й платил 1000 долара за нейните услуги, но след това не успял да прави секс с нея. Жената разказа това в интервю за YouTube канала Soft White Underbelly.

23-годишната проститутка на име Марая работи по улиците на Лос Анджелис, Калифорния. Жената разказва, че понякога се е сблъсквала с насилие от клиенти, но мнозина са били мили с нея. Тя си спомня странна случка с щедър клиент.

„Имаше един мъж, който плати хиляда долара за моята компания... и тогава нещо се случи с члена му. Не знам какво точно, но той каза, че пенисът му не работи“, споделя спомените си Марая.

Тя казва още, че е станала проститутка на 16-годишна възраст, защото родителите й пиели и употребявали наркотици, а други роднини не се грижили за нея.

През 2023 г. властите в Лос Анджелис на практика декриминализираха проституцията. Един местен жител каза пред New York Post през октомври 2023 г., че подобна дейност преди това се е случвала само през нощта, когато жителите спят. Но сега според него всичко това се случва денонощно.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук