Полицайка се превърна в интернет сензация след публикуване на снимки на тонизираното си тяло. Адриен Колезса от Германия вече има хиляди последователи в инстаграм, след като пусна свои фотоси в оскъдно фитнес облекло.
31-годишната служителка казва, че шефовете й нямат никакви проблеми със снимките, стига да се спазва благоприличие. Адриен, която тежи 64 килограма и е висока 1.73 м, направо е бомбардирана с възхвали на профила си, който има повече от 95 000 последователи, пише profit.bg.

Под снимките от тренировките й част от феновете й молят да ги арестува, други пък твърдят, че направо са се влюбили. Адриен е участник в състезанието по културизъм Bodybuilding-WM през 2015 г. Освен това тя се занимава с разследването на дребни произшествия, бори се и със случаите на домашно насилие.

Адриен тренира във фитнеса пет пъти седмично след смяната й. Но признава, че дължи тонизираната си фигура на 30% спорт и 70% здравословно хранене. Едно от любимите й ястия е протеинова каша, състояща се от яйчен белтък и овесени ядки.

Адриен, която има връзка с 28-годишен професионален плувец и спортист, посочва, че насочва фотографиите си най-вече към жени, а не към мъже.