Влюбени от Съединените щати наскоро се сгодиха. По този повод те решиха да направят няколко романтични снимки. Фотосесията обаче не вървеше по план и вместо сладки снимки се получиха забавни кадри, които накрая станаха вирусни в мрежата.

Алис Снодсмит и Колин Хюит се срещнали, докато учели в университет в Илинойс, САЩ. И въпреки че в началото момичето не било въодушевено от младежа, след три години и половина отношения Колин направил предложение за брак. Тя се съгласила. За да отбележат този важен момент в живота им, те си направиха фотосесия.

Двойката искаше да изпрати сладките снимки за годежа им заедно със сватбената покана, която е предвидена за юни 2020 г. Влюбените няма да изневерят на плана, въпреки че резултатът не е толкова романтичен, пише BuzzFeed.


"Почти умряхме от смях! Нашият фотограф изпадна в истерия, но дори и след това успя да продължи да ни снима", споделя Алис Снодсмит.

След като Колейн публикува забавните кадри в своя Twitter, те веднага станаха вирусни. Изданието спечели близо половин милион харесвания, 50 хиляди репостове и стотици възхитителни коментари.

Превод: БЛИЦ