Персоналът отказа да пусне момичето на преглед на автомобил заради „неподходящото“ облекло. Журналисти от Mirror обърнаха внимание на видеото, публикувано в TikTok.

В кадри, публикувани онлайн, Тиа Ууд обяснява, че е дошла да прегледа колата си в неназован автосервиз. Според момичето персоналът я помолил да изчака навън, като не й позволил да влезе в сградата заради външния й вид. Блогърката разкри, че е била облечена в сини дънкови шорти, бургундски кроп топ и бели кецове.
 
@tiawould

DIDNT KNOW GETTING UR CAR INSPECTED HAD A DRESS CODE!!!!!! ️‍ #fyp #DontQuitYourDaydream #UltaSkinTok

♬ Bezos I - Bo Burnham


„Казаха ми да остана извън центъра, защото ризата ми не била подходяща за тяхния сервиз. Не знаех, че има дрес-код при проверка на кола, " - написа тя под видеото, което получи 1,6 милиона гледания и 199,5 хиляди коментара.

Нетизените подкрепиха Ууд в коментарите под публикацията. „Това е тяхната организация, която не е подходяща, не обръщайте внимание на глупави хора!“, „Какво, по дяволите? Не разбирам какви са тези негласни правила на автотехническите центрове “,„ Това е чиста дискриминация “,„ Скъпа, не го приемай лично “,„ Ако бях на твое място, щях да сваля този топ и да попитам дали изглеждам достатъчно добре без това “,  написаха те.

Превод: БЛИЦ