От началото на войната се появяват какви ли не информации за здравословното състояние на руския президент Владимир Путин. Много често той дори е обвяван за мъртъв, а според някои негов двойник изпълнява функциите му.

Излиза, че именно смъртта на Путин изключително много вълнува редица хора по света.

Именно заради това известният украински екстрасенс и четец на таро карти Макс Гордеев направи своята прогноза за това в кой точно месец руският президент ще умре.

„В тестето има 22 карти – 22 аркана. Ще извадя една по една и ще видим след колко месеца ще дойде вероятната му смърт. 9 месеца на картите... смъртта на Путин се очертава към септември месец. Но трябва да разберете, че това не е категорична смърт. Виждам, че съдбата сега решава какво да прави с него“, каза експертът, цитиран от УНИАН.

Според екстрасенса не бива хората да се радват при евентуална смърт на руския президент, защото никой не знае кой ще дойде на власт в Кремъл след него.

Възможно е Путин да умре и още по-лош човек да заеме неговото място. Затова ви съветвам да се доверите на звездите, съдбата и Вселената. Те знаят какво правят. 

Разбира се, когато Путин умре, всички ще се радват. Страхувам се, че мястото му може да бъде заето и от Рамзан Кадиров – има такива признаци в картите“, каза Гордеев.

Превод и редакция: БЛИЦ