В мрежата разкритикуваха откровеното облекло на Хейли, съпругата на канадския певец Джъстин Бийбър, с което тя дойде на среща с френския президент Еманюел Макрон и съпругата му.

След посещението си в Елисейския дворец, резиденцията на Макрон в Париж, изпълнителката на хита "Yummy" сподели фотография в Instagram. На нея тя е запечатана заедно със съпруга си, президента и първата дама на Франция.Всички са облечени в официални костюми, с изключение на Хейли. Моделката по някаква причина е избрала за официалното излизане странен костюм в пясъчен цвят, състоящ се от пола и прекалено отворен горен край, който леко прикрива гърдите.

На краката си съпругата на музиканта носи съвсем летни сандали с тънки каишки, което също не кореспондира с бизнес етикета.Въпреки че редица медии нарекоха облеклото ѝ стилно, според потребителите Хейли Бийбър е изглеждала така, сякаш току-що е излязла от нощен клуб. А за среща с държавния глава е трябвало да носи нещо по-класическо.

Известната двойка, която в момента се наслаждава на почивка в Париж, не е отговорила на негативните коментари.Според информацията на BFMTV, самият Джъстин Бийбър е помолил Еманюел Макрон да се срещне с него, за да обсъдят проблемите на младежта.

Превод и редакция: БЛИЦ