Жител на Великобритания е разказал как е победил рак в четвърти стадий, а след това е хванал възлюбената си в изневяра в деня, в който е бил изписан от болницата, съобщава "Мирър".

Роденият в Уелс Том Гаръд споделя, че през 2004 г. лекарите му поставят диагноза агресивен рак в четвърти стадий. Въпреки смъртоносната диагноза, мъжът не пада духом и веднага започва лечение. Той преминава месеци на химиотерапия и лечение със стероиди, което се е оказало успешно.Когато обаче измъченият от лечение британец се връща у дома, където трябвало любимата да го посрещне, той я намира в леглото с друг.

"Бях просто шокиран. Честно казано, когато ми съобщиха диагнозата, не се чувствах толкова зле", споделя Гаръд.

Оттогава той е променил изцяло живота си и е срещнал момиче, в което се е влюбил. Сега 44-годишният Гаръд признава, че все още има депресивни моменти, дължащи се на болезнени спомени, но се е научил да се справя с психологическите трудности.Гаръд е решаил да се включи в подпомагането на хора, които се намират в подобни ситуации. Той вече е направил две благотворителни бягания из целия Уелс, за да събере пари за фондацията на болницата на Кралския колеж в Лондон.

Превод и редакция: БЛИЦ