Барак и Мишел Обама са съветвали Съсексови относно плановете им за нов живот далеч от британското кралско семейство, пише в. "Дейли мейл".


Хари и Меган са станали близки приятели с бившия президент на САЩ и съпругата му адвокат, затова са се обърнали към тях за помощ. 

Внукът на Кралицата и съпругата му искат да се моделират като семейство Обама, които издадоха изключително успешни автобиографии. 

Автобиографията на госпожа Обама се продаде 1,4 милиона копия само в първата седмица след появяването си на пазара. Очаква се книгата да стане най-продаваната автобиография на всички времена, като до сега са продадени 10 милиона копия.

Британският кралски двор иска да потъне вдън земя от срам заради Меган Маркъл

Благодарение на успешната книга пък госпожа Обама тръгна на много доходоносно световно турне, в рамките на което тя произнасяше речи. Двойката е учредила продуцентска компания и е подписала сделка за филми и документални ленти с Нетфликс. Амбицията им е да продуцират серия от  достойни "хуманитарни проекти", привличайки участниците в тях със своята "звездна сила".

Този модел, както се говори, е много привлекателен за бившата актриса Меган. 

Хари също има известен опит в телевизията. Не много отдавна той си сътрудничи в сериал на Apple TV, посветен на психическите проблеми, с американската телевизионна водеща Опра Уинфри, която също е приятел на Съсексови.

СНИМКАТА на "тримата крале" ли бе последната капка, накарала Хари да избяга?

Разкритието бе направено на фона на бомбастичното решение на Хари и Меган да се откажат от титлите си и ролята си в британския кралски двор. 

Източници от кралския двор потвърждават, че правителството в момента води разговори относно бъдещата роля на отцепилата се двойка. 

Източници, близки до Хари и Меган, заявяват, че двойката "се надява" дискусиите да намерят "колкото се може по-скоро" решения на проблема. 

 

Превод и редакция: БЛИЦ