Историята на 50-годишната Розалин Феррер и 55-годишния Ромел Баско от Филипините за кратко време обиколи целия свят и трогна до сълзе десетки потребители. 

Бездомната двойка мечтала за сватба от момента на срещата си преди 24 години. Но за нещо такова не можело и да има дума - двамата живеели в колиба и отглеждали шест деца, пише Metro.

Всеки ден те събирали пластмаса по кофите, за да могат да я предадат и да получат поне някакви пари за храна на семейството.

Именно така се срещнали с Ричард Срандсом, който имал недалече салон за красота. 

Научавайки за ситуацията на двойката, той решил да помогне. 

Обърнал се към познати от сватбения бизнес и устроил за влюбените Розалин и Роммела празнична фотосесия. Влюбените били измити и приведени в ред, след това им дали красиви дрехи и обувки. 

Розалин била гримирана и с подходяща прическа. 

Двойката била откарана за сватбената фотосесия в колибата, където живеела. Ричард и приятелите му решили да платят църковна церемония на двойката, когато си оправят документите. Тогава Розалин и Роммел ще станат
истински съпрузи. 

"Когато бях малка, си мечтаех за красива сватба, но след това пораснах и мечтите си останаха в миналото. Никога не са ни стигали парите, мислехме само за това как да припечелим и с какво ще нахраним децата. А сега, макар и трудно, вярвам, че ни е провървяло. Много съм благодарна", признава Розалин. 

Превод БЛИЦ