Потребителите в мрежата откриха още едно доказателство за съществуването на привидения. Видеото бе публикувано в YouTube от канала The Hidden Underbelly 2.0, който е специализиран в подобни свръхестествени случки, които са заснети.

Този път "неопровержими" доказателства са били заснети на видео от умна брава на частна къща в град Елхорн, Небраска, САЩ. Кадрите показват как полупрозрачно бяло нещо преминава през оградата, след което буквално лети към входната врата.

След като призракът лети до къщата, той също така рязко изчезва във въздуха. Кадрите са заснети на 12 юни, след което попадат при автора на The Hidden Underbelly 2.0. В коментарите под видеото потребителите изглежда са готови да повярват в призраци. Толкова неопровержими им изглеждат твърденията на експерта по мистика.

Коментирайки клипа, авторът твърди, че това, което се случва в кадъра, му се струва напълно реално. Според него това не може да бъде насекомо, което често се превръща в истински източник на „паранормални“ явления, записани на видео.

Освен това блогърът отхвърля версия за мрежа, подхваната от въздушен поток. Според него, тя нямаше да може да мине толкова гладко през железния парапет, без да се захване.

"Това определено не е вятърът, който премества нещо. Просто не е - погледнете дърветата и саксийните растения", пише авторът на канала The Hidden Underbelly 2.0

Превод и редакция: БЛИЦ