Той можел много лесно да продаде нещата и да получи пари, за да оцелее следващите няколко дни, но това дори не му дошло на ум. Когато бездомникът Гари от Ливърпул в Англия открил чанта в телефонна кабина, бил любопитен. Взел чантата, отворил я и в нея видял мъжки костюм на стойност 140 лири и други скъпи неща, пише zajenata.bg
Гари можел много лесно да продаде нещата, които е открил, и да получи пари, за да оцелее следващите няколко дни, но той намерил номера на магазина, където бил купен костюмът. Събрал последните монети, които имал, за да отиде до магазина.
 

Обикновено, шансовете продавачите да знаят името на купувача са минимални, но в този случай било по-различно. Човекът, който закупил костюма, бил придружаван от приятел, който е кандидатствал за работа в магазина. Оставил своя номер и Гари успял да се свърже. 

Намерил собственика на чантата и скоро му върнал нещата. Мъжът на име Луис Робъртс публикувал своята история във Facebook, която веднага станала вирусна.
 
За кратък срок хора събрали повече от 2000 паунда за Гари, но това не е краят. Те му предложили работа и получил малък апартамент за ползване. 

Само за седем дни Гари получил покрив над главата и работа - благодарение на своята доброта и честност.