Бившата звезда на Playboy Карън Макдугъл наскоро разказа за аферата си с бившия президент на САЩ Доналд Тръмп.

Тя разкри подробности за връзката си с Тръмп, но той все още отрича.

Макдугъл и порно актрисата Сторми Даниелс в момента са обект на дело срещу Тръмп, в което се твърди, че бившият му адвокат Майкъл Коен е платил на Сторми 130 000 долара, за да мълчи. Но това е само едно от 34-те обвинения, пред които е изправен Тръмп.

„Той може да бъде груб и неприятен, но когато има добри моменти, е хубаво да го видиш, защото това показва, че все още има мъж в него.“

Въпреки това, за разлика от Сторми, която описа връзката си с Тръмп като "най-лошите 90 секунди в живота си", Макдугъл имаше малко по-добри думи за Тръмп:

„Бях влюбена в него и той беше влюбен в мен. Знам това, защото той постоянно ми го повтаряше. Казваше ми: Ти си моето бебе, обичам те. Той ме показваше пред приятелите си“, каза тя пред Fox.

Независимо от предполагаемата любов между тях, Макдугъл призна, че известно време е търсила изход от десетмесечната връзка: „Представят ме като недоволна жена, но това не съм аз."

 

 

Карън и Тръмп се запознали на парти на Playboy през 2006 г. и твърди, че тогава са имали интимна връзка, за която Тръмп уж искал да плати, но тя отказала.

„Бях облечена и се приготвях да тръгвам и видях много пари в ръката му. Той разбра, че греши, когато видя колко съм разстроена. Плаках през целия път обратно“, спомня си тя.

След това, твърди тя, се виждали поне пет пъти в месеца. Те ходили заедно на езерото Тахо през юли 2006 г. (първият път): „Платих полетите и хотелите си и той ми ги върна в брой. Мислех, че съм единствената жена за него“, каза тя.

Изглежда, че е била принудена да прекрати аферата, когато се е снимала със синовете на Тръмп, Ерик и Доналд младши.

„Случи се по телефона. Той не беше доволен. „Той не иска да бъде отхвърлен, но не се опита да ме убеди да се върна при него“, призна тя.

Превод: БЛИЦ

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук