На снимачната площадка често прехвърчат искри. От някои припламват краткотрайни връзки, а други се превръщат в сериозна основа за брак. Зрителите симпатизират на любимците си и обикновено не възприемат двойките, които правят избор, различен от този на сценариста и режисьора.

Но някои актьори не изневеряват на публиката. Вижте кои звезди от турските сериали прехвърлиха любовните си връзки в реалния живот.

Ханде Ерчел и Керем Бурсин
„Обича ме, не ме обича“ - Ханде Ерчел къса листенцата на маргаритката, след като влиза в образа на Еда в сериала „Почукай на вратата ми“. Там пък съдбата я среща със сегашния й партньор Керем Бурсин. Двамата обявиха официално връзката си миналата година, но на няколко пъти късаха и се събираха отново. Според сюжета, който се оказва твърде личен за тях, двамата сключват взаимноизгодна сделка.

Но с времето разбират, че чувствата, които показват на околните, в крайна сметка са истински. Тя намекна, че имат връзка с Керем в края на първия сезон на сериала, а по време на снимките на втората част обявиха, че вече са двойка. Не бързайте с възгласите „Горчиво!“. Както писахме в предния брой на „Златно време“, Бурджу Йозберк, която в „Слънчеви момичета“ играеше сестра на Ханде, а в живота е нейна най-добра приятелка, призна, че отношенията на двамата са сложни. И официално намекна за окончателната им раздяла.

Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен
Именно тази съпружеска двойка (вече тройка със сина им Каран) са смятани за еталон за звезден брак. Бурак Йозчивит и Фархие Евджен се срещат по време на снимките на „Чучулигата“, но амурчето забива стрелите си в тях през 2015 г. Тогава двамата се снимат в „Любовта е като теб“. Бурак има сериозна връзка с моделката Джейлан Чапа, която зарязва заради новата тръпка. А Фахрие пък лекува раните от друга провалена връзка - с актьора Йозджан Дениз, който през 2013 г. й изневери с Айча Куру.

През 2017 г. Йозчивит и Евджен сключиха красив брак. Злите езици твърдят, че отношенията между тях вече не са така красиви, но поне засега двамата опровергават слуховете за раздяла.

Мерием Узерли и Озан Гювен
Романсът между актьорите пламва по време на снимките на историческата сага „Великолепният век". И трябва да се отбележи, че създателите на поредицата не са много доволни от това. Те обаче не могат да попречат по някакъв начин на Мерием Узерли и Озан Гювен да се обичат.

В сериала те са зет и тъща, в реалния живот - любовници. Мнозина пророкуват, че връзката им може да прерасне в нещо по-сериозно. Но само след няколко месеца двамата се разделят. През 2020 г. изпълнителят на ролята на Рустем паша бе обвинен в жесток побой над приятелката си Дениз Булусуз, която публикува в социалните мрежи шокиращи снимки на травмите.

Много зрители свързват красавицата Неслихан Атагюл с Бурак Йозчивит заради блестящата им игра в сериала „Черна любов“. Но Неслихан срещна истинската голяма любов в лицето на Кадир Доулу в сериала „Двете лица на Истанбул“, а три години по-късно вече бяха женени. Докато турските медии клюкарстват за евентуалната им раздяла, двамата започват снимки в нов сериал.

Всяка Седмица Нови 200 000 лв. от бонус игра "Tръпка за Злато"!

Халит Ергенч и Бергюзар Корел
Кой не знае Онур и Шехерезада? Снимките в сериала „1001 нощ“ родихта една прекрасна приказна любов. По това време Халит Ергенч е женен, но Бергузар превзема сърцето му. Двамата се обичат все така силно и сега, когато вече имат три деца - Али, Хан и Лейла. На 9 февруари 2022 г. големият син на Бергузар Корел навърши 12 години и актрисата му отправи трогателен поздрав в своя Instagram. В началото на годината пък се появиха слухове, че звездното семейство възнамерява да се установи в Лондон.