След земетресението на 18 март в Алжир, Етна избухна, много сеизмолози се притесняват, че в Европа може да се случи и доста силно земетресение.

Разбира се, никой не знае дали всъщност ще се случи такова земетресение, но на 17 март в мрежата се появи информация с някои уточнения. Автор на тази публикация е Шарлийн Рeймър, която от няколко години води собствен блог и публикува своите видения в него. Тя има много прогнози и някои от тях определено няма да се сбъднат скоро, но въпреки това някои от тях се сбъдват със завидна точност.

Преди време Шарлийн написа, че отново сънувала същия сън, както преди. В него тя видяла малък град сред планините, който е разрушен от силно земетресение. Според описанието на града това може да бъде Северна Италия, Швейцария или Карпатите. Подходящи са и определени региони на Германия и територията на бивша Югославия. Някъде по тези места ще се случи ужасно земетресение. Шарлийн също така добави, че в самия център на града има огромна бяла сграда, което е друга насока.

Превод: БЛИЦ