Инструктор по парапланеризъм в Турция току-що отведе бизнеса си до нови висини с каскада, която със сигурност ще привлича смелчаци и любители на силни усещания, пише TMZ.

Хасан Кавал постави диван и телевизор на един от парапланерите си тази седмица ... и след това продължи да излита от скала, докато засне цялото нещо на камера. Това, което се случва по-нататък, е мързелива мечта на наркомани с адреналин - да направят нещо опасно и вълнуващо, като същевременно с това да не се налага да стават от дивана!


Самият мъж ни показа как се прави всичко с пълна демонстрация във въздуха. Докато диванът е в небето (над водата отдолу), той избувта обувките си и ги заменя за чехли, започва да яде чипс и да пие сода ... и гледа „Том и Джери“.

И, освен това ... човекът дори не беше добре закопчан!!! Няма значение, поне за него. Хасан кацна безопасно (по някакъв начин) на дивана и каза след това, че се чувствал сигурен и спокоен през цялото време. Разбира се, той прави това за прехрана!

Рано е да се каже дали това е новата вълна в парапланеризма - но ей, ако той може да изкара хората в небето си, след като видя товат ... може и да се превърне в мода.

Превод: БЛИЦ